Key Account Manager pienpanimolle

Liity Suomen kolmanneksi suurimman pienpanimon huikeaan tiimiin! Haemme nyt Helsingin toimipisteellemme työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa Key Account Manageria. Työssäsi pääset sukeltamaan craft-oluiden maailmaan ja edustamaan panimoamme myyntikentällä.

Odotamme sinulta vankkaa B2B-myynnin kokemusta vähittäiskaupan alalta. Erityisesti ketjutason kokemus katsotaan suureksi eduksi. Sinulla on työhön soveltuva kaupallisen alan tutkinto. Panimoalan tuntemus ei ole välttämätöntä. Olet aktiivinen ja hyvät neuvottelutaidot omaava myyjä, joka on tottunut kiertämään asiakkaiden luona ja etsimään oma-aloitteisesti uusia kontakteja. Ennen kaikkea olet hyvä tyyppi!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan työn pienpanimoalan ja myyntitehtävien parissa. Tulet osaksi energistä ja innostunutta työyhteisöä kasvuyrityksessä, jonka intohimona on tuottaa Suomen maukkainta ja vastuullisinta craft-olutta ja -siideriä sekä alkoholittomia tuotteita. Tehtävä on vakituinen ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 17.3.2019 osoitteeseen tuomas.markkula@mbhbreweries.fi. Liitäthän mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tuomas Markkula, tuomas.markkula@mbhbreweries.fi
Voit myös kysyä työstä puhelimitse keskiviikkona 20.2. klo 12–15 tai torstaina 28.2. klo 12–15 p. +358 40 736 2894

Saimaa Brewing Company on ketterä ja jatkuvasti kehittyvä pienpanimo, joka luo maailman puhtaimpia makuelämyksiä Saimaan rannalla. Olemme yhden olutrakastajan intohimosta kipinänsä saanut panimo, joka työllistää tänään lähes 20 ammattilaista. Ripaus nostalgiaa, rohkeutta unelmoida ja uskallusta näyttää suuntaa kohti kestävämpää huomista – olemme tätä kaikkea. Lue meistä lisää osoitteessa www.saimaabrewingco.fi