Mikkelissä valmistettuja craft-juomia kesälle!

Sekopäisen hyviä craft-limonaadeja, trooppista IPAa, rosé-siideriä vai kenties alkoholitonta lageria? Aloitimme juhannuksen ja kesän fiilistelyn tiimimme kanssa kokoamalla teille listan suosikeistamme lämpimiä kesäiltoja varten. Valikoimme listalle juomia, jotka maistuvat erityisen maukkailta täällä Saimaan rannalla nautittuna ja varmasti siellä missä ikinä juhannusta ja kesää vietätkään!

Sihauta auki seuraavat raikkaat kesäjuomat:

Brewer’s Special California IPA 5,5%

Brewer’s Special California India Pale Ale on suodattamaton, vaalea pintahiivaolut, jonka tuoksussa ja maussa on trooppisia aromeja, sitrusta sekä kevyttä mausteisuutta ja havumetsää. Oluen keskitäyteläinen runko syntyy Pale Ale-, Vehnä- ja Cara Pale -erikoismaltaista. Viisi amerikkalaista humalalajiketta ja runsas kuivahumalointi takaavat raikkaan ja aromikkaan tuoksun. Rohkea katkerohumalien käyttö viimeistelee makunautinnon.

Ruokasuositukset: Grillattu liha, voimakkaasti maustetut ruoat

Brewer’s Classic Saimaa IPA 4,5%

Mistä tunnistat pienpanimoklassikon? Jos sinetissä lukee Brewer’s Classic, on se aina varma laatuvalinta. Tässä on Saimaa IPA – jokaiseen hetkeen sopiva, viettelevä kumppani. Tämä viileän vaalea, täydellisen tasapainoinen, kaikkia makuhermojasi hurmaava India Pale Ale pitää sisällään hipauksen sitrusta ja palan trooppista hedelmää, joita katkero juuri sopivasti tasapainottaa.

Kooky’s Sodapops Ginger Lime

Maista mehukkaan mielipuolinen, raikkaan kupliva craft-limonaadi, jonka kesyttömässä maussa yhdistyy limen happamuus ja makea inkivääri.

Kun etsit seikkailuihisi kaupungin kapinallisimpia kumppaneita, on vain yksi oikea valinta – Kooky’s Sodapops. Nämä aina yllättävät herkkujuomat on tehty jengille, joka ei ota itseään liian vakavasti.

Brewer’s Special Bayern Weiss 5,5%

Valmistaudu elämäsi matsiin, sillä käsissäsi kuplii oikea Baijerin hohtava helmi. Brewer`s Specialin valiojoukoissa kupliva Bayern Weiß -vaalea ja periksiantamaton voittajatar, jossa hedelmäisyys ja mausteisuus kohtaavat täyteläisen maltaisuuden sekä vehnän pehmeyden. Maalin sinetöi sitrusmaisista ja yrttisistä aromeista pontta saava kuivahumalointi. Ota reipaus siemaus ja varaudu voittohuutoon! It’s a goooal!

Ruokasuositukset: Pizza, vuohenjuustosalaatti

Brewer’s Special Evergreen Lager 0,3%

Tällä kertaa Brewer’s Special vie sinut keskelle Washingtonin jylhän vehreitä maisemia yhdessä osavaltion leppoisimman matkaoppaan kanssa. Älä kuitenkaan anna seuralaisesi lupsakan ulkomuodon hämätä. Evergreen Lagerin ronskin reipaus aromihumalointi, täyteläinen maltaisuus ja hedelmäinen tuoksu nostattavat seikkailumielen ylimmilleen. Heitähän reppu rennosti olalle ja käy murmelin matkaan – let’s go wander!

YES YES Apple Rosé 4,7%

Tiedätkö miltä aito maistuu? Siinä on pala puhdasta unelmaa. Punertavassa YES YES Apple Roséssa yhdistyy ihana omenaisuus ja roséviinin kupliva raikkaus. Kyllä, kyllä kiitos.

Ruokasuositukset: Hapanimelät ruoat, omenaiset jälkiruoat

Nautinnollisia hetkiä juomiemme parissa ja oikein rentoa juhannusta!