Saimaan rannalla kuohuu ensimmäistä kertaa craft-limonaadit

Saimaa Brewing Companyn panimolla Mikkelissä on käynyt kova tohina kevään kynnyksellä. Muun muassa Brewer’s Special -oluista ja YES YES -siidereistä tunnetun panimon tankeissa kuplii nyt myös valtakunnalliseen levitykseen lähtevät craft-limonaadit.

Mikkeliläispanimolla valmistaudutaan kesään odottavissa tunnelmissa. Perinteisesti olutta ja siideriä valmistava panimo laajentaa valikoimaansa nyt myös käsin valmistettuihin craft-limonaadeihin. Idea virvoitusjuomista on kypsynyt panimolla jo jonkin aikaa. Kuluttajien mielenkiinto erilaisiin alkoholittomiin juomavaihtoehtoihin on kasvanut, minkä myötä panimo innostui tarttumaan haasteeseen yhdessä K-ryhmän kanssa.

Luonnollisia makuja vaalivan panimon periaatteita mukaillen myös uusissa Kooky’s Sodapops-virvoitusjuomissa tuoksuu ja maistuu aidot hedelmien ja marjojen maut. Aurinkoenergian voimin valmistetuissa limonaadeissa ei ole käytetty keinotekoisia makuja eikä makeutusaineita. Panimo halusi tuottaa markkinoille mahdollisimman luonnonmukaisia virvoitusjuomia, jotka maistuvat myös aikuisille limonaadien maltillisen makeuden puolesta.

Kookys’s Sodapops

Mistä on parhaimmat craft-limonaadit tehty? Kesyttämättömistä kuplista, sekopäisen hyvästä mausta ja ripauksesta hauskuutta ja huolettomuutta! 

Kun etsit seikkailuihisi kaupungin kapinallisimpia kumppaneita, on vain yksi oikea valinta – Kooky’s Sodapops. Nämä aina yllättävät herkkujuomat on tehty jengille, joka ei ota itseään liian vakavasti.

Kooky’s Sodapops -virvoitusjuomat ilmestyvät kevään aikana K-ryhmän kauppoihin ympäri Suomen. Tutustu tuotteisiin täällä!

Lisätiedot:

Janne Jantunen
Sales Manager
+358 40 091 9922
janne.jantunen@mbhbreweries.fi

Instagram: @kookyssodapops