Meille Saimaa Brewing Companyssa vastuullisuus on konkreettisia tekoja.
Kotimaisesti, läpinäkyvästi ja rohkeasti. Jotta tiedät, mitä nautit.

KUMARRUS KOTIMAISUUDELLE

Suomalainen lähituotanto on sydäntämme lähellä – kirjaimellisesti. Suosimme tuotannossamme lähellä tuotettuja kotimaisia raaka-aineita, materiaaleja sekä palveluja.

Erityisen ylpeitä olemme Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnuksesta, jonka otimme vastaan osoituksena kotimaisten raaka-aineiden sekä suomalaisen työn tukemisesta ensimmäisenä suomalaisena pienpanimona. Malja aidon tekemisen maulle!

D.O.SAIMAA

Kannamme ylpeydellä Saimaa-tuoteperheellemme myönnettyä, alueellista D.O. Saimaan alkuperä- ja laatumerkkiä. D.O. Saimaan slogan, 100% hyvää Saimaan seudulta, tarkoittaa paitsi korkeaa laatua, myös positiivista vaikutusta ympäristöön, kulttuuriin, alueen elinvoimaisuuteen sekä yhteiskuntaan. D.O. Saimaa -merkityt tuotteet ja raaka-aineet ovat tae eettisestä ja vastuullisesta valinnasta – niin ravintoloille, jälleenmyyjille kuin kuluttajille.

ELINKEINOTOIMINTA VIRKEÄKSI

Juuremme ovat Saimaan rannoilla. Tämä on koti. Paikallisuus ja yhteen hiileen puhaltaminen ovat meille sydämen asioita. Toimimme pilke silmäkulmassa lähiympäristömme elinkeinotoiminnan virkistäjänä, suurella sydämellä. Luomme ylpeydellä uusia työpaikkoja, kohentaen samalla alueen vetovoimaa. Juuri sitä mitä rakkaan Saimaan seesteiset maisemat ansaitsevat.

MALLASPOSSU

Oluentuotannossamme sivutuotteena syntyvä mäski hyödynnetään ravintona Juvalaisella Kaartilan tilalla. Mäski – yhdessä tilalta ja lähiseudulta tulevan vehnän, herneen sekä härkäpavun kanssa – korvaa ulkomailta tuodun ja usein geenimuunnellun lisävalkuaisen käytön porsaiden rehussa. Kaartilan karsinoissa on kosolti virikkeitä, ja porsaiden kasvatustahti on totuttua rauhallisempi, joka tukee possujen hyvinvointia ja takaa laadukkaamman lihan. Kaartilan Mallaspossu onkin usean laaturavintolan valinta.
Yksi tunnetuimmista Mallaspossun ystävistä on huippukokki Henri Alén.

VASTUULLISUUS – TIEDÄ MISTÄ NAUTIT

Vastuullisuus on meille konkreettinen, kaikkea toimintaa ohjaava arvo – ei pelkkä periaate. Teemme työtä vastuullisen juomakulttuurin edistämiseksi käsi kädessä Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliiton sekä muiden yhteistyötoimijoidemme kanssa.

LISÄÄ VASTUULLISEMMASTA KULUTUKSESTA:


Mielestämme sinulla on oikeus tietää, mistä käyttämämme raaka-aineet ja pakkausmateriaalit ovat peräisin. Siksi kokonaisvaltainen avoimuus ja läpinäkyvyys ovat toimintamme kulmakiviä.

Me emme kuitenkaan tee ostopäätöstä puolestasi. Vastuullinen valinta on sinun, hyvä maltaisten vaahtopäiden ystävä. Lukaisethan siis tuotteidemme kotimaisuusasteista, pakkausmateriaaleista sekä
raaka-aineista lisää Tuoteportfolio-osiosta.