Viisi juomavinkkiä juhannukseen

Raikkaan sitruksista lageria, trooppista IPAa, rosé-siideriä vai kenties alkoholitonta olutta? Aloitimme juhannuksen fiilistelyn tiimimme kanssa kokoamalla teille listan suosikeistamme keskikesän juhlaa varten. Valikoimme listalle juhannusjuomia, jotka maistuvat erityisen maukkailta täällä Saimaan rannalla nautittuna ja varmasti siellä missä ikinä juhannusta vietätkään!

Sihauta auki seuraavat juhannusjuomat:

Brewer’s Special California IPA 5,5%

Brewer’s Special California India Pale Ale on suodattamaton, vaalea pintahiivaolut, jonka tuoksussa ja maussa on trooppisia aromeja, sitrusta sekä kevyttä mausteisuutta ja havumetsää. Oluen keskitäyteläinen runko syntyy Pale Ale-, Vehnä- ja Cara Pale -erikoismaltaista. Viisi amerikkalaista humalalajiketta ja runsas kuivahumalointi takaavat raikkaan ja aromikkaan tuoksun. Rohkea katkerohumalien käyttö viimeistelee makunautinnon.

Ruokasuositukset: Grillattu liha, voimakkaasti maustetut ruoat

Brewer’s Special Amarillo Lager 5,0%

Brewer`s Special –sinetin alla ratsastava Amarillo Lager on raikkaan moderni hurmuri – siis oikea Teksasin Keltaruusu. Valmistaudu kohtaamaan amerikkalaisen Amarillo-humalan sitruksiset ja appelsiininkukkaiset aromit, jotka sammuttavat kovimmankin cowboyn janon. Näiden pehmeän maltaisten ja hellän pirskahtelevien kuplien ote on nimittäin luonteva kuin ratsusi askel.

Ruokasuositukset: Grillattu kana, salaatit, pizza

Alkoholiton Brewer’s Special Utah Rye IPA 0,3%

Tämä Brewer’s Special sinetin alla seikkaileva Utah 0,3% Rye IPA on kuparinsävyinen ja runsaasti humaloitu maailman herkkujen helmi. Syntisen hedelmäinen makunautinto on täynnä maltaisuutta sekä rukiin mausteisuutta. Otahan reippaan ronski siemaus – ja kirmaa kohti elämäsi puhtoisimpia seikkailuja.

Ruokasuositukset: Grillattu liha

Brewer’s Special Yakima Valley Double Hopped APA 4,5%

Yakima Valley Double Hopped APA on punertavan raikas American Pale Ale – ja oikea oluiden intiaanipäällikkö. Makumaailmojen parhaimmiston takaavan Brewer’s Special sinetin alla paistattelevan oluen tuoksussa aistit mangoa ja sitrusta, kevyellä pihkaisuudella viimeisteltynä. Kuivahumaloimme tämän olutrakastajan voimaeläimen Yakima-laakson makua pursuavilla humalalajikkeilla – kahdesti. Maista maltaisista makumatkoista päälliköin, ja nauti.

Ruokasuositukset: Nachot, ribsit

YES YES Apple Rosé 4,7%

Tiedätkö miltä aito maistuu? Siinä on pala puhdasta unelmaa. Punertavassa YES YES Apple Roséssa yhdistyy ihana omenaisuus ja roséviinin kupliva raikkaus. Kyllä, kyllä kiitos.

Ruokasuositukset: Hapanimelät ruoat, omenaiset jälkiruoat

Nautinnollisia hetkiä juomiemme parissa ja oikein rentoa juhannusta!

P.S. Juhannusjuomia voi hakea myös panimomyymälästämme Mikkelissä vielä keskiviikkona 19.6. 14–18. Katso sijainti täältä.